Članstvo

Ugodnosti, ki jih prinaša članstvo v Sindikatu športnikov Slovenije (SŠS)

Člani Sindikata športnikov Slovenije imajo kar nekaj ugodnosti, ki so:

1. PRAVNA POMOČ

• posvet s strokovnim sodelavcem službe pravne pomoči oziroma odvetnikom,
• ustni ali pisni nasvet,
• sestavljanje vlog (zahtev za varstvo pravic in ugovorov) na pristojne organe pri delodajalcu v postopkih varstva pravic,
• sestavljanje vlog in pritožb ter zastopanje v postopkih varstva pravic zoper vodločitve pristojnih organov pri uveljavljanju socialnih pravic, določenih s tem aktom,
• vlaganje zahtevkov, tožb in zastopanje v postopkih prisilnih poravnav, stečajev in likvidacij,
• izvajanje drugih pravnih opravil v zvezi z varstvom pravic članov po sklepih Upravnega odbora.


2. IZOBRAŽEVANJE

SŠS z individualnimi razgovori in svetovanjem pomaga svojim članom pri nadaljevanju oziroma vključitvi le teh v sistem izobraževanja, tako na srednješolskem kot na visokošolskem nivoju.
Vzporedno z razvojem projekta študija na daljavo na mednarodnem nivoju, v okviru organizacije FIFPro (FIFPro Online Academy) je SŠS začel razvijati sistemske rešitve tovrstnega izobraževanja na visokošolskem nivoju tudi v Sloveniji.

Tako bodo predvidoma vsi člani imneli možnost sodelovanja oziroma vpisa na omenjene študijske programe, ki jih bo SŠS v prihodnosti izvajal v sodelovanju z partnerskimki institucijami tako na državni kot civilni ravni.

V primeru dokončanja oziroma ponovne vključitve v sistem srednješolskega izobraževanja pa se po individulanem razgovoru s članom, poizkuša najti najugodnejšo rešitev.


3. SOLIDARNOSTNA POMOČ
 
Vse od ustanovitve naprej se SŠS zavzema za solidarnostno pomoč tistim članom, katerih klub ni zmožen izpolnjevati pogodbenih obveznosti , kljub veljavnosti le te. SŠS nenehno spodbuja in opozarja na problematiko neizpolnjevanja obveznosti in se zavzema za ustanovitev tako imenovanega garancijskega sklada, kjer bi se zbirala sredstva s strani prvoligaških klubov ter krovnih organizacij na področju športa (NPŠZ).


4. ČLANSKA KARTICA

Vodstvo sindikata se je tudi dogovorilo za mnogo drugih ugodnosti za člane z različnimi podjetji in dolgoletnimi sponzorji na področju športa. Tako imajo člani sindikata ob predložitvi veljavne članske kartice na voljo mnoge popuste ugodnosti.


5. AVTOHIŠA Avto Aktiv

Ugodnosti veljajo za člane SŠS, njihove ožje družinske člane (oče, mama, brat, sestra, soproga).
 
1.     Ugodnosti pri nakupu vozila BMW, Jaguar, Land Rover in MINI za člane SŠS
Ugodnosti pri nakupu vozila se definirajo posebej glede na model vozila, pri samem zanimanju za vozilo. Člani SŠS se identificirajo pri partnerju s kartico članstva v sindikatu SŠS, ter kartico zaupanja, ki jo partner pripravi za vse člane SŠS. Višina popusta oziroma cena vozila bo za člane SŠS oblikovana izključno za člane sindikata SŠS. Komunikacija na ven je strogo prepovedana, razkrivanje prejetih ponudb je strogo prepovedano, saj gre za poslovno skrivnost. Ugodnosti pri nakupu vozila veljajo za člane SŠS in njihove ožje družinske člane, kot definirano na začetku.
 
2.     Ugodnosti pri servisu vozila BMW, Jaguar, Land Rover in MINI za člane SŠS
Ugodnosti pri servisu vozila, je ugodnost za vse, ki so že lastniki vozil BMW, Jaguar, Land Rover ali MINI. Člani SŠS se identificirajo s kartico članstva pri SŠS, ter s kartico zaupanja, katero pripravi partner. Člani SŠS so tako pri partnerju deležni 15% popusta na celotno opravljeno servisno storitev. Svoj popust uveljavljajo pri prihodu na servis, pri servisnem sprejemniku še predno bo le ta napravil račun za opravljeno storitev. Servisna ugodnost velja za člane SŠS ter njihove ožje družinske člane.
 
3.     Ugodnosti pri nakupu artiklov Lifestyle BMW, Jaguar, Land Rover in MINI
Ugodnosti pri nakupu artiklov LIfestyle, gre za artikle, ki jih v svojih prostorih v Trzinu, Kranju, Kopru  in salonu MINI BTC Ljubljana nudi partner. Člani SŠS, njihovi družinski člani so pri nakupu upravičeni do popusta v višini 20%. Popust uveljavljajo s kartico zaupanja partnerja.
 
4.     Kontaktna oseba za vsa morebitna vprašanja na strani partnerja je gospod Seni Čatič, seni.catic@avto-aktiv.si ali na 031 762 580.

6. Oprema Technogym


ZA VSE ČLANE SŠS SMO PRIPRAVILI UGODNOST V OBLIKI 15 % POPUSTA PRI NAKUPU KATEREGAKOLI ARTIKLA TECHNOGYM, Z BREZPLAČNO DOSTAVO IN MONTAŽO V SLOVENIJI, OB NORMALNEM DOSTOPU.

Technogym izdelki pokrivajo vsa področja športa, na katerih in s katerimi se srečujejo tako rekreativci, kakor tudi profesionalni športniki. Linije izdelkov se gibljejo od takšnih za domačo uporabo, pa do tistih, ki zadovoljijo tudi najboljše športnike na svetu. 

Podjetje PROWELLNESS d.o.o. je generalni uvoznik za opremo Technogym v Sloveniji, poleg tega pa vam nudi tudi profesionalni servis njihovih naprav. V svojem salonu v Tehnološkem parku 18, stavba C v Ljubljani, vas pričakujejo vsak delovnik med 8.30 in 16.30 uro, po dogovoru pa so vam na voljo tudi ob urah, izven rednega delovnega časa. 

Več informacij lahko dobite tudi na spletnih straneh: PROWELLNESS in TECHNOGYM.
Nacionalne panožne športne zveze